Unsplashed background img 1

За нас

МЕТАЛ ЕАД развива успешно проектирането и производството на метални палети: - специализирани палети с приложение в автомобилната индустрия за компании като TOYOTA, SCANIA, VOLKSWAGEN, VOLVO, OPEL, RENAULT и др. - палети с общо предназначение - нестандартни метални конструкции и изделия

МЕТАЛ ЕАД е разположена в индустриалната зона на гр.Шумен, на площ от 22 000 м², от които 6 250 м² застроена. МЕТАЛ ЕАД е дружество със 100% частна собственост, създадено през 1996 г.

Град Шумен се намира на 360 км североизточно от гр.София и на 90 км западно от гр. Варна. Градът е основан преди 3200 години. През вековете винаги е бил люлка на богата духовна и материална култура - тракийска, римска, византийска, българска. В близост до Шумен се намират първите две столици нa Българската държава - Плиска и Велики Преслав и култовия център Мадара.

Unsplashed background img 2

local_florist

Нашата мисия

• Да поддържа и допринася за развитието на отраслите в българската икономика - промишленост и земеделие, осигурявайки висококачествени продукти, услуги и знания.

• Да бъдем надежден партньор на нашите доставчици и клиенти и следвайки принципа “Win- Win”, да задоволим техните изисквания и бизнес нужди.

Unsplashed background img 3
metal.bg